CERCAVILA

1/1

Us presentem els Jofres, les estrelles dels cercaviles medievals d'Infestum.

 

Son germans, es diuen tots igual, però lluny de confondre's amb tant Jofre, cadascun aporta unes habilitats i caràcter al grup que converteixen aquesta banda de mercenaris en els més entranyables de la època medieval.

 

T'enamoraran, paraula de cavaller!

ESPECTACLE MEDIEVAL

Els Jofres

Els nostres cercaviles giren entorn els personatges, vestuari i performance. Contem sempre amb profesionals de les arts escèniques, en especial el clown, improvisació, bufó, música i teatre de carrer. Ens agrada defensar el teatre i adornar-lo amb l'estil històric i fantàstic Infestum.

 

A través de la interacció i espontaneïtat, els personatges diverteixen el públic i executen petits números teatralitzats, sempre oberts a la inmediatesa del teatre de carrer, pel que no existeixen dues actuacions iguals.

La tripulació del capità Cetrill té fama de ser sanguinaria i poc misericordiosa amb tots els qui no han pujat mai al seu vaixell. Però per sort mai han tingut vaixell.

 

Aquests son uns pirates que sempre fan vaga de saquejar i robar. Interactuen, canten i es comporten com autèntics pirates dels que es fan estimar per grans i petits. Un cercavila que reviu una època crua de la manera més divertida.

La Era Pirata

1/1

ESPECTACLE PIRATA

Ja se senten els passos d'en Ferran arribant pel carrer Major... I tambors... I guitarres... Arriba la festa més boja d'Infestum! Aquí la història deixa lloc a la imaginació i la fantasia.

 

Des de domadors steampunk fins a ballarines tribals, tot el que sigui color, màgia i diversió s'aglutina en aquest cercavila que et farà somiar. El gran elefant marca el ritme, els clowns reparteixen globus, la música no para...!

 

Circus Freak Show d'Infestum s'ha de viure!

Circus Freak Show

1/1

ESPECTACLE CIRC

Infestum Espectacles oferim la possibilitat de dissenyar el teu espectacle a mida. Adaptar una llegenda local, imaginar criatures, recordar vells temps, etc.

Alguns exemples son:

-Les Bèsties: Bruixes, orcs, gegants,...
-Fira de la Pagesía.

-Fira dels Bandolers.

-Fira de Reis.

-1714

-Steampunk

-Napoleònic

Personalitzat

1/1

ESPECTACLE DISSENYAT A MIDA

A Infestum no volem deixar detall sense repassar de cada època. Per això ens agrada convertir els racons dels pobles i ciutats en representacions que transportin a una altra època.

 

Disposem de gran quantitat d'atrezzo i escenografia que combinem per a acostar-la a diferents èpoques i temàtiques. Us presentem els estils de campament que hem aixecat a dia d'avui.

Ambientació d'espais 

Perquè fer desaparèixer els personatges del cercavila quan poden recollir-se en un autèntic campament medieval enmig de la fira o esdeveniment?

 

El campament el conformen tendes i toldos de gran tamany estil antic que representen taverna, cuina, lloc de comandància i fins i tot exposició completa de les nostres armes i armadures.

 

Es pot completar amb una arena de lluitadors delimitada amb valles i un espai photocall per a fer-se fotografies.

 

Consulteu els requeriments del muntatge de campament.

Campament medieval

1/1

Quan els pirates trepitgen terra ferma, necessiten un lloc on arreplegar-se i seguir fent el pirata.

 

Combinant els recursos Infestum d'ambientació d'espais, podem recrear un campament improvisat de pirates on podran cantar, lluitar i fer-se fotos amb el públic entre pase i pase de cercavila.

 

Incloem elements nàutics antics com rems, escriptori de capità, xarxes de pesca, armes de foc del S.XVI i cofres antics.

 

Tot un botí pirata.

Campament pirata

1/1

Per descomptat, no deixem de banda els més petits en el món del teatre, l'humor i la història. Creiem en les arts escèniques com a mitjà d'aprenentatge i difusió de la història antiga, de manera que els nostres espectacles sempre inclouen aquestes premisses.

INFANTIL

El primer resultat de la unió del teatre, humor i història Infestum. Una obra per a tota la família on veurem l'aventura d'un Comte que coneix molt sobre la seva època, però poc sobre la gent.

 

Posem en alça valors com l'amistat, la responsabilitat i la humiltat, sempre farcint el guió d'acudits que poc a poc ens fan aprendre sobre una època medieval autèntica.

 

Deixeu que el Comte us presenti la seva Cort, tant en teatres com en exterior

La Cort del Comte

1/1

OBRA TEATRAL

Molts dels professionals que col·laboren amb Infestum estan formats i especialitzats en la disciplina teatral de la improvització, una eina molt útil en escena.

 

Posem la seva experiència i habilitat al servei dels més petits de la fira o l'esdeveniment, creant les aventures que més els agradin o representant el que surti de la seva imaginació.

 

El gran avantatge de la improvisació és l'adaptabilitat a qualsevol de les èpoques i temàtiques que oferim a Infestum, pel que els contacontes poden ser des de joglars medievals fins a cronistes napoleònics.

 

El límit es la imaginació.

Els contes a mida

1/1

CONTA-CONTES IMPROSHOW